De ontwikkeling van een nieuwe pomp tot en met een hele nieuwe pompenrange. De ontwikkeling bestaat uit: Geometrie- en simulatieberekeningen, capaciteitsverbetering, koppel- en krachtengrafieken, volledig nieuw systeem.

Pompen

Specialistische software voor het ontwerpen en optimaliseren van alle soorten rotor-dynamische pompen. De software ondersteunt het ontwerp van axiale, mixed-flow en centrifugaalpompen. Er kunnen ook speciale pompcomponenten zoals inductoren of rioolwaterwaaiers worden ontworpen.

1 pomp met inductor

Pomp met inductor (verbetering van aanzuiging)

Waaiers

Het ontwerp van pompwaaiers volgens klant-specifieke wensen. De onderliggende ontwerptheorie is gebaseerd op fundamentele vergelijkingen en de nieuwste empirische correlaties.

2 mixed flow pomp

Mixed-flow pomp met bowl-diffusor.

Slakkenhuizen

Slakkenhuizen zijn typische behuizingen voor radiale pompen. De nauwkeurigheid van een ontwerp is essentieel voor de goede werking en de algehele efficiëntie van de pomp.

3 volute met splitter

Volute met Splitter

Stators

Stators met of zonder schoepen completeren het stroomkanaal van de waaier. Stators zonder schoepen worden gebruikt in de model voorbereiding bij een stroomsimulatie.

4 multi stage pompen

Multi-stage pompen met een radiale outlet is een zeer goede oplossing, eveneens met een axiale outlet.

innovation fluïd systems & pump engineering